Wie is Yvette Robat?

Mijn drive

Wat motiveert mij als NAH Coach?

Yvette-Robat-NAH-Coach-Portret.jpg“Mijn naam is Yvette Robat. Ik ben coach. Vooral  NAH (hersenletsel) coach.  Ik begeleid mensen zoals jij en ik.  Mensen die de pech hebben gehad tijdens hun leven hersenletsel te krijgen. Samen gaan we de  zoektocht aan om weer zo goed mogelijk verder te kunnen leven.

Ik wil niet de weg wijzen. Maar wel samen wegen verkennen. De geblokkeerde paden… Kunnen we er, misschien met wat hulpmiddelen,  omheen? En misschien is het vroegere doel niet haalbaar. Welke nieuwe doelen zijn er dan wel mogelijk? En hoe bereik je die? Misschien door het aanleren van andere strategieën?

Mijn kracht ligt in het naast de ander gaan staan; goed luisteren en reflecteren.  Mensen beschrijven mij als laagdrempelig. Maar ik kan ook duidelijk zijn en een spiegel voorhouden. Ik word heel blij als mensen vervolgens nieuwe mogelijkheden ontdekken. Dat is de reden dat ik met zoveel plezier doe wat ik doe!”